Cesta k vlastnímu pivu

Naše řešení kontejnerových pivovarů je plně připraveno k použití. Stačí jen připojit elektrickou energii, vodu a odpad a můžete začít vařit to nejlepší pivo ve vašem okolí.

1 Vaříme

Pivovarskou sladinu ve varně svařujeme s chmelem a získáváme mladinu. Po oddělení chmele zchladíme na zákvasnou teplotu a přečerpáme do kvasné kádě.

2 Kvasíme

Studenou pivovarskou mladinu ve kvasné kádi zakvasíme kvasnicemi a pravidelně pečlivě sledujeme průběh hlavního kvašení.

3 Ležíme

Po ukončení kvašení přečerpáme pivo do ležáckých tanků. V chladu a tlaku zraje pivo příslušnou dobu. Tato fáze je důležitá pro chuťovou harmonizaci piva.

4 Stáčíme

Po dokončení výroby (zrání) piva v ležáckých tancích stáčíme hotové pivo do příslušných obalů - KEG sudů či přímo čerpáme pivním vedením rovnou do výčepu.